2012.06.26.
10:42

Írta: _Macesz_

Az első pánik

Bambusz egyre jobb. Már éjszakánként hagy minket aludni, ami nagy siker hiszen 3 napig egy percet nem aludtunk. Tényleg. Kapart, sírt, ugatott...

 

Szerdán viszont megvolt az első nagy pánikunk. Én voltam vele egyedül otthon, ez még az első hét és nem merjük sokat magára hagyni, és déltől kicsit furcsán viselkedett. Levert volt, nem is akart játszani. Még a kis kék vízilóval sem, pedig az egy nagy ellenség:). Nem evett, és azt vettem észre hogy inni sem nagyon iszik. 2 körül már hányt is egyet, viszont nagyon egybe volt, amit kirakott így nem is nagyon aggódtam, mert ilyen sokszor volt már a kutyáimmal. Viszont folytatódott. Folyamatosan hányt. Nem is tétováztunk tovább, közben Enci is hazaért, mentünk az állatorvoshoz.

 

Kiderül hogy az egyik szobanövényünk mérgező! Körbejártuk a témát előtte, de van ami ezek szerint kimaradt.

A bünős ő volt:

2012-06-26 09.18.08.jpg

 

Aki háziállaton gondolkodik, forgassa ezt a könyvet: http://www.polc.hu/konyv/mergezo_novenyek_mergezo_allatok/169023/

 

Kiderül hogy mivel már kihányta magát (addigra kb 7szer hányt) már nagyon nem lehet mit tenni. Kapott infúziót, nyugtatót és májvédőt. Kimélő kosztra lett ítélve (főt rizs, répa és csirkemell). A diétás kosztot annyira megszerette, hogy alig akart visszaszokni a tápra.:)

 

És itt a kép a kis primadonnáról miközben bent voltunk, nagy volt az ijedtség, de nagyon jól viselte.

2012-06-20 20.38.44.jpg

 

Amúgy itt voltunk dokinál: http://mancsok.hu/ mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Szuper rendesek.

Szólj hozzá!

Címkék: orvos növény bambusz mérgezés

A bejegyzés trackback címe:

https://bambuszavizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr824611849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása